VARNOSTNI NAČRT

FESTIVAL OBLIKOVANJA MARIBOR – FOMB 2019

  1. Načrt dogodka

FOMB bo potekal od ponedeljka, 15. 4. 2019, do četrtka, 18. 4. 2019. Delavnice v dopoldanskem času potekajo v šoli, določene dejavnosti na terenu. Dijaki, ki so udeleženci dejavnosti v šoli, se zberejo v šoli ob 7. 50 pred učilnico, kjer poteka delavnica, po objavljenem razporedu (oglasna deska). Vse delavnice potekajo do 12.00.

Terenske dejavnosti:

Delavnica: HITROST V GIBANJU IN RAZMIŠLJANJU (Mojca Brodnjak in Nevenka Letonja). Dijaki se zberejo ob 8.00 na platoju pri blagajni pod vznožjem Pohorja in gredo na Pohorje peš.

Delavnica: HITRO NA KOLO (Aleš Forjan, Marjana Čopi, Alja Švab). Dijaki se zberejo ob 8.00 pred šolo in se s kolesi odpravijo na naslednjo turo po označeni kolesarski poti: šola – levo nabrežje Drave – Limbuško nabrežje – ob železniški progi do Ruš – Bike park Ruše ter nazaj. Obvezna je uporaba čelade in kolesa. V primeru dežja bodo dijaki obveščeni o spremembi izvedbe delavnice.

Delavnica: S HITROSTJO DO MODROSTI (Center eksperimentov Maribor – Glavni trg 20, Maribor). Dijaki se zberejo ob 8.00 v Centru eksperimentov. Mentorji: Tanja Jakopič s sodelavci. Dijaki upoštevajo pravila in navodila mentorjev in Centra eksperimentov.